Франківськ просить грошей зі столиці на ремонт однієї з найгірших вулиць


Міський голова Івано-Франківська звернувся до Фонду регіонального розвитку з проханням виділити кошти на капітальний ремонт вул. Польової та будівництво велодоріжок на вул. Набережній ім. Василя Стефаника.

Про це очільник Франківська повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Сподіваюсь, що і нардепи від Прикарпаття приєднаються до цієї гарної справи. Пропоную любов до рідного краю направити у реальні дії, аби ми цього року спільно могли реконструювати ці дві вулиці. На жаль, псевдо децентралізація не приносить значних коштів до міського бюджету, як обіцялось. Тому ми вимушені знов і знов просити про фінансування життєво необхідних для нашого міста проектів на державному рівні. І в цьому чекаємо підтримки від нардепів, які реально можуть вплинути на ситуацію", - написав Руслан Марцінків.

Очільник міста зауважує, що всі туристи, які приїжджають в Карпати, спочатку знайомляться з Івано-Франківськом. Тисячі студентів з області та всієї країни, і навіть світу, щороку обирають для навчання саме це місто. Тож на переконання Марцінківа вони повинні бачити зручні нові вулиці, затишні сквери, комфортний транспорт.