Франківська команда зіграла складний поєдинок у Маріуполі


У неділю, 26 березня, міський футбольний клуб "Тепловик-Прикарпаття" провів виїздне протистояння із дублерами маріупольського "Іллічівця".

Вояж до "іллічівців" видався найбільш далеким у поточному сезоні  – більше тисячі двохсот кілометрів в один бік. На фоні такої далекої дороги для прикарпатців матч активніше розпочали саме господарі поєдинку, які й зуміли першими відкрити рахунок у зустрічі, передає прес-служба клубу.

На 23-ій хвилині Євген Проданов записав до свого активу перший гол у футболці приазовської команди. До честі франківців, наші футбоілсти не склали зброю і будь-що намагались відновити статус-кво. Та за десять хвилин Микола Плетеницький знову повторив неприємну процедуру, витягнувши м'яча з сітки власних воріт – цього разу Павло Волк подвої вперевагу "Іллічівця-2".

По перерві Володимир Ковалюк зробив лише одну точкову зміну – замість Ярослава Вацеби вийшов Богдан Денега. Також у середині другого тайму коуч прикарпатців пішов у ва-банк, випустивши замість Андрія Громоляка другого нападника Романа Дитка та перейшовши на схему 3-5-2. Більш атакуюча тактика принесла свої локальні дивіденди і вже "Прикарпаття" зуміло перевести гру на половину поля господарів, тримаючи у напрузі оборонців приазовського клубу. Гарну нагоду відзначитися зі стандарту мав Боришкевич.  Та все ж цього дня Важинський зумів зберегти свої ворота "сухими", а на табло "Західного" по завершенню поєдинку"горіли" невтішні 2:0 для франківських вболівальників Олександра та Дмитра, які приїхали в Маріуполь підтримати улюблену команду.

Свій наступний поєдинок МФК "Тепловик-Прикарпаття" проведе на стадіоні "Рух" у суботу 1 квітня. Суперником нашої  команди стане миколаївський "Суднобудівник". Запрошуємо вболівальників івано-франківського клубу прийти на матч та підтримати футболістів "Прикарпаття"!!!