Франківська Майстерня: Відкриття навчального року


1 вересня стартує набір на участь у Франківській Майстерні - в програмі неформальної освіти з активного / демократичного громадянства для наступного покоління про-активної спільноти Івано-Франківська та області.

Заявки приймаються до 10-го вересня, а всі питання організаторам по програмі можна буде задати на публічній презентації 1ого вересня.

В Івано-Франківську відбувається все більше цікавих подій, місто народжує унікальні для України (і не тільки!) проекти, тут збирається все більше яскравих та мудрих людей. Водночас, місто зберігає свою станіславську затишність та атмосферність - завдяки геометрії міста та завдяки стилю відносин в міській громаді. Та водночас, місто потребує нових ідей та нового покоління про-активних громадян, які будуть брати активну участь в розвитку міста та ставати “спадкоємцями” (або конструктивною опозицією) для сильної громади “старих” досвідчених активістів.

Відчуваєш, що саме ти можеш бути в цьому наступному поколінні, але потребуєш для цього додаткових знань, навичок та спільноти однодумців? Відчуваєш динаміку міста, спостерігаєш за чисельними подіями, долучаєшся до участі в них, але вже готовий/-а творити щось своє? Шукаєш саме твою сферу, в якій хочеться розвиватися, та відчуваєш потребу в живих знаннях та розвитку компетенцій, які дійсно важливі в сьогодняшньому (та завтрашньому) світі? Хочеш та плануєш набувати практичні навички та корисні зв’язки через реалізацію власних проектів та ініціатив на користь міської громади? Тобі тобі точно до нас! 

Тож, якщо ти готовий/-а майструвати себе, ідеї, місто протягом півроку, а потім продовжити це робити вже з новими підходами та в надихаючому середовищі, то запрошуємо до участь у Франківській Майстерні. Адже Франківська Майстерня - це особлива інкубаційна програма/ навчальна подорож/ шлях власного розвитку, яка реалізуєтья з душею та згідно робочим підходам ГО «Інша Освіта» та є стартовим елементом регіональних навчальних програм цієї організації в рамках довгострокової освітньої стратегії навколо ревіталізації заводу Промприлад. Звучить як подвійне (а то й потрійне) попадання!

Програма збере 30 учасників та учасниць у віці від 18 до 30 років з Івано-Франківська та області та запропонує їм інтенсивний 6-місячний календар навчання та практики за супроводження досвідчених однодумців. Інноваційна освітня програма “Франківської Майстерні” складатиметься з наступних практичних сесій-тренінгів, реалізації власного проекту та індивідуального супроводження від менторів-наставників: