Франківська патрульна розповіла, який випадок під час роботи її найбільше вразив


Патрульна і тайбоксерка Людмила Пилипчак розповіла чому з Калуша перебралась до Франківська, як захопилася тайським боксом, як стала патрульною та що найбільше запам’яталось за два роки поліційної служби.

Про це дівчина розповіла в програмі "Франківці" на ВЕЖІ.

"Думала, що буду вчителем, проте так жодного разу і не працювала, все обмежилось виключно практикою. Через місць практики у школі, я зрозуміла ,що це не те ,чим я хотіла б займатися. Тож не стала вчителем. А згодом побачила фото свого друга на фоні банера патрульної поліції і вирішила спробувати", - розповідає Пилипчак.

Проте, окрім служби у поліції дівчина активно займається тайським боксом. Зізнається, що почала займатися цим видом спорту досить пізно - в 22 роки.

"Мій чоловік запропонував приходити до нього в зал. Після першого спарингу мені розбили носа і я місяць не ходила на тренування, бо було соромно, що мене відразу перемогли. А потім мене затягнуло", - пригадує спортсменка.

Також патрульна розповіла про випадок, який її дуже вразив під час патрулювання.

"Це був виклик на сімейну сварку. Заходимо з напарником у під'їзд, а там все в крові. Стоїть дівчина і каже, ми посварились з хлопцем і я його трошки порізала. Коли ми постукали в квартиру, відкрив чоловік весь в крові і відразу втратив свідомість. Ледь змогли його врятувати", - пригадує Пилипчак.