Франківська сім'я дізналася від міліції, що в їхньому будинку побували крадії


Порятунком майна сім'ї івано-франківців стало спрацювання охоронної сигналізації та миттєве прибуття працівників групи затримання Державної служби охорони при УМВС України в Івано-Франківській області.

Зловмисники через вікно пробралися до чужого помешкання та встигли віднайти гроші, золото та цінні речі господарів. Лиходіям вдалося непомітно проникнути до будинку мешканців обласного центру шляхом відтискання пластикового вікна. У чужому помешканню непрохані гості освоїлися швидко. Вони поставили до своїх кишень майже 6 тисяч гривень, 200 доларів США, 55 Євро, два годинники, мобільний телефон, золоті прикраси та монету. Але зникнути так само непомітно, як і потрапити до чужого житла - не вдалося.

За цим фактом працівники слідчого підрозділу Івано-Франківського міського відділу міліції розслідують кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років), інформує УДСО.