Франківська тенісистка розпочала змагання на міжнародному турнірі з перемоги


Впродовж двох тижнів триватиме змагання франківчанки Гоголь Вікторії з тенісу, яке проходить у Каїрі.

У першому колі на кортах тенісного центру “Al-Solaimaneyah”,  Вікторія у трьох сетах перемогла сербку Барбару Боніч: 1:6; 6:3; 6:1. Відзначимо, що на двох попередніх турнірах – у Шарм-ель-Шейху (14-20.11), Барбара декласувала сильних українок – Дарію Оришкевич (6:2; 6:0) і  Ангеліну Шахрайчук (6:1; 6:4) – дійшовши до чвертьфіналу єгипетської “десятки”.

У другому колі Віка зустрілася із американкою Медісон Боургвінон. Гра проходила за складних погодніх умов. Ранішній дощ, поривчастий вітер сягав 24 км/год і не дозволив тенісисткам проявити на повну свої уміння й ігрові навики. Недивлячись на те що франківчанка програла першу половину першого сету з рахунком 3:1, їй все ж вдалося захопити ініціативу і взяти підряд чотири гейми. Далі представниця США була успішнішою у боротьбі на корті. Вона довела гру до перемоги. Перший сет – 7:5 і другий – 6:0.

Виходом у друге коло турніру, Вікторія поклала до своєї скарбнички перші поінти рейтингу ITF, що є важливим у кар'єрі професійних тенісисток. Другий турнір розпочинається 5 грудня.