Франківські депутати зберуться на позачергову сесію міської ради


У вівторок, 18 липня депутати зберуться на позачергову сесію Івано-Франківської міської ради

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав відповідне розпорядження. Про це йдеться на сайті міської ради.

Як зазначається, основне питання на порядку денному - "Про прийняття участі в конкурсі з повторного продажу пакету акцій ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод».

Нагадаємо, раніше міськрада вже збиралась на позачергову сесію через це підприємтво, де вирішила взяти участь у конкурсі на продаж. Втім, міськрада не змогла купити "локомотиворемонтний завод". Комісія передумала

«Ми не дамо там зробити перевалочну базу для лісу, який вирубають у нас. Попереднього разу конкурс відбувся, нас оголосили переможнями, а потім сказали – ні! Ми не дозволимо приватизувати його, як це зробили з арматурним заводом», - нагоросив міський голова Івано-Франківська під час оперативної наради, повідомивши, що міськрада буде вдруге брати участь у конкурсі.

Як повідомлялося раніше, стартова ціна заводу – 33, 9 млн грн. Конкурс з продажу пакета акцій ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» вдруге відбудеться  22 серпня.