Франківські гвардійці відзначили 24-ту річницю з дня створення військової частини


Військова частина 1241 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, яка дислокується в Івано-Франківську, відзначила 24-річницю з дня створення.

Історія частини тісно переплітається із життям краю та держави. Військовослужбовці зі зброєю в руках проявляють мужність та героїзм,  захищаючи територіальну цілісність, незалежність та суверенітет України під час виконання службово-бойових завдань у зоні антитерористичної операції на сході України та вносять вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю на Прикарпатті та Буковині.

З нагоди святкування на плацу військової частини відбулися урочистості. Вітали нацгвардійців із святом перший заступник голови обласної ради Василь Гладій та радник голови облдержадміністрації Валерій Крецул, тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Західного територіального управління Національної гвардії України підполковник Володимир Джула.

За високі показники у службово-бойовій діяльності кращі гвардійці нагороджені грамотами, подяками та грошовими преміями обласної державної адміністрації та обласної ради.

Серед запрошених гостей були також представники місцевого самоврядування, силових структур, духовенства та ветерани військової частини.

Завершилось святкування концертом у клубі військової частини.