Франківські організації закликають подавати проекти на інноваційний фонд CPIF


Сьогодні, 22 лютого в Івано-Франківську презентували інноваційний фонд CPIF з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства.

На початку зустрічі керівник патрульної поліції області Олег Костенко подякував всім, хто допомагає патрульним. Опісля інспектор роти другого батальйону Таміла Кульпа розповіла, які проекти запровадили в патрульній поліції щоб взаємодіяти з громадськістю. За її словами, це курси самооборони для жінок, шкільні офіцери поліції, місто без перешкод та інші.

Представник інноваційного фонду взаємодії поліції з громадськістю Катерина Каймашнікова розповіла, що проект підтримки підготовки поліцейських (РТАР) наразі оголошує вже другу хвилю фінансування проектів Інноваційним фондом з питань взаємодії поліції з громадою (CPIF). Стартувала вона 8 лютого та триватиме до 7 березня. Цього разу планують відібрати 20 проектів. Наразі з різних міст України надійшло вже понад 200 заявок.

"Таким чином ми намагаємось закласти фундамент сталих ініціатив заради безпеки у громадах", - зауважує Каймашнікова.

Подавати проекти можуть юридично зареєстровані некомерційні та благодійні організації. Сума гранту складає від 60 до 100 тисяч гривень.

Передбачається, що реалізовуватимуть проект від 2 до 6 місяців.