Франківські патрульні оштрафували свого шефа Міхальця


Сьогодні, 1 квітня начальник патрульної поліції Дмитро Міхалець на особистому авто їхав на роботу і не хотів пропустити поліцейську машину з проблисковими маячками.

Подія трапилася на вулиці Незалежності. Про це кореспонденту Бліц-Інфо повідомив прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак.

За його словами, копи їхали на виклик від пенсіонерки, яка не могла відчинити двері. Увімкнули спецсигнал, проте автомобіль, який їхав попереду не хотів пропускати патрульних. Тож поліцейські були змушені зупинити автомобіль і виявилось, що за кермом -  їхній шеф Дмитро Міхалець.

Втім, патрульні всеодно виписали йому штраф за порушення правил, адже згідно з законодавством України право на перевагу в русі мають автомобілі швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, міліції, військової автомобільної інспекції, служби інкасації тощо, які рухаються з увімкненими спеціальними сигналами.

Тож оскільки начальник патрульної поліції Івано-Франківська не пропустив автівку з мигалками, підлеглі виписали йому штраф 680 грн.

На своє виправдання Міхалець пояснив, що не пропустив патрульних, бо думав що підлеглі вирішили потрапити на роботу швидше за нього.