Франківському будівельному ліцею виділять 550 тисяч на відновлення даху


У четвер, 27 лютого, в Івано-Франківську відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На розгляд комісії винесено питання щодо ситуації, яка склалася на території Івано-Франківської міської ради внаслідок значного погіршення погодних умов 23-24 лютого, пише Фіртка.

За результатами доповідей та з урахуванням їх обговорення, комісія прийняла рішення, що після відповідного обстеження, Івано-Франківському професійному будівельному ліцею виділити кошти з резервного фонду міського бюджету для проведення аварійних та відновлювальних робіт.

Начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Ігор Влізло розповів, що на відновлення планують виділити 550 тисяч гривень.

"Негодою знищено 490 м2 даху. Пошкодження дуже серйозні і площа велика, тому комісія рекомендує виділити 550 тисяч гривень з резервного фонду міського бюджету для ліцею", - каже Ігор Влізло.

Крім того, прийняли відповідне рішення щодо допомоги мешканцям приватних житлових будинків, які постраждали внаслідок буревію 23-24 лютого року. Людям виділятимуть шифер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: