Франківських науковців у Польщі відзначили Почесною шпагою


У червні 2016 року науковці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу – проректор з науково-педагогічної роботи Мандрик О. М. та директор Інституту геології та геофізики Омельченко В. Г. отримали у стінах Краківської гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташіца (AGH) високу нагороду – Почесну шпагу за довголітню співпрацю на ниві науки.

Нагадуємо, що вуз є одним з найсильніших технічних університетів Польщі та проводить наукові дослідження на високому світовому рівні. ІФНТУНГ та AGH вже віддавна пов’язують спільні програми та проекти в освітніх та дослідницьких сферах, передає прес-служба університету.

Франківські науковці взяли участь в урочистостях, присвячених 70-літтю факультету геології, геофізики та охорони навколишнього середовища AGH. Нагородження представників ІФНТУНГ на урочистому засіданні поруч з ветеранами факультету та польськими провідними вченими та науковцями свідчить про визнання їхньої багаторічної співпраці. Українські науковці вручили ювілярам авторську картину прикарпатського митця з зображенням символу Івано-Франківська – міської Ратуші.