Франківських журналістів вчитимуть правильно бігати


Вже наступного тижня досвідчені тренери проведуть відкрите бігове тренування для представників ЗМІ. Захід пройде у рамках підготовки до Франківського Півмарафону (Frankivsk Half Marathon’2018), що відбудеться в місті 23 вересня.

Нагадаємо, платформа «Тепле Місто» проводить Півмарафон вже п'ятий рік поспіль, у рамках програми «Гарячий спорт». Мета проекту – сприяти популяризації ідей здорового способу життя, поширювати досвід проведення спортивних заходів і формувати спільноту однодумців, пропагувати і втілювати принципи сталого розвитку міста.  Frankivsk Half Marathon – один із найбільших бігових заходів Західної України. Зареєструватися на Півмарафон можна на сайті run.if.ua.

Вчитимуть медійників  полюбити біг майстер спорту Володимир Юрчук та чемпіонка світу з легкої атлетики Неля Непорадна . Старт у суботу  15 вересня о 08:00 від магазину Intersport-Україна, що на вулиці Івасюка 17. В програмі легка та бадьора руханка, невеличка пробіжка в комфортному темпі з смачними пунктами гідратації та харчування (водичка, йогурти, круасани), заминка і багато корисної інформації про біг, здоров'я та харчування. А розслабити наші м'язи допоможе Andry Johnson та ролли від компанії Blackroll Ukraine.

Як зауважує організатор Півмарафону Ігор Крицак, координатор програми «Гарячий Спорт» від платформи «Тепле Місто», бігове тренування для журналістів проведуть вперше.

 «Ми помітили, що багато місцевих  журналістів бігають, дехто вже брав участь у Півмарафоні. Водночас, робота не завжди дає їм змогу безпосередньо взяти участь у наших заходах, адже журналісти й тоді працюють. А тут  вони зможуть стати не лише спостерігачами, а учасниками тренувань. Наші тренери навчать бігати без шкоди для здоров'я, але з кайфом для тіла і розуму», - впевнений Ігор Крицак.

Слід зауважити,  щороку напередодні Півмарафону в місті проводять відкриті бігові тренування для усіх охочих. Все для того, аби франківці мали змогу навчитись правильно бігати та підготуватись до бігового випробування.  Зараз відвідати тренування можна у вівторок (старт о 19:00 на Німецькому озері), четвер (старт о 19:00, локація змінна) та суботу (старт о 08:00 від човникової станції).