Франківським учням розповіли про причини алколізму та наркозалежностей


З метою профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, попередження про вживання підлітками алкоголю, тютюнопаління, наркотичних засобів та популяризації здорового способу життя, вкотре відбулась зустріч з молодими людьми

11 квітня представники громадської організації «ВОЛНА» спільно с працівниками відділу молодіжної політики відвідали Центр професійно-технічної освіти та Вище професійне училище № 21 для проведення інформаційно-профілактичних лекцій.

Тренер-консультант з хімічної залежності детально розповів про причини залежностей, їх походження, характер та наслідки до яких призводить вживання алкогольних та наркотичних речовин. Найбільше підлітків вразили конкретні випадки, про які розповідав тренер, з якими він стикався у своїй професійній діяльності і як шкідливі звички можуть знищити здоров´я та життя молодої людини.

Працівник відділу молодіжної політики Ольга Мельнікова розповіла юнакам та дівчатам про те, як важливо вести здоровий спосіб життя та стати активною, суспільно - корисною молодою людиною, про напрямки діяльності молодіжних громадських організацій в місті та яким чином стати їх учасником та про заходи, які відбуваються в місті і як до них долучитись. Також Ольга розповіла про Програму протидії вживання алкогольних та тютюнових виробів неповнолітніми та формування навичок здорового способу життя на 2017-2020 роки, її мету та основні цілі.