Франківським водіям на замітку: Частину вулиці Хмельницького закриють для проїзду


Частину вулиці Хмельницького, що в Івано-Франківську на місяць перекриють через старт капітального ремонту.

Про це в мережі повідомив виконавець робіт "ТзОВ "Івано-ФранківськАвтоДор".

"В зв'язку з початком проведенням робіт з капітального ремонту та необхідністю проведення земельних робіт по вул. Богдана Хмельницького на ділянці від вул. Сагайдачного до вул. Гуцульської ця частина вулиці буде закрита для проїзду всіх видів транспорту з 16.02.2016 року по 16.03.2016 року. При цьому об'їзд можна буде здійснювати по вулицям: Вовчинецька - Гуцульська з одного боку та Сагайдачного - Урожайна - Новий Світ з іншого боку. На схемі червоним позначена закрита для проїзду ділянка, зеленим - можливість об'їзду. Вибачте за незручності", -йдеться на сторінці компанії.

Фірма "Івано-ФранківськАвтоДор" виграла тендер на проведення робіт у грудні 2015 року, передає кореспондент Бліц-Інфо.  Згідно даних у Віснику державних закупівель, капітальний ремонт вулиці Б. Хмельницького, (І - ша черга: від вул. Сагайдачного до вул. Радищева) вартуватиме 3 млн.963 тис.490,80 грн з ПДВ. Роботи мають бути завершенні до кінця 2016 року.

Окрім фірми-переможця, у тендері взяли участь ще дві компанії - ТОВ "Івано-Франківська дорожня служба" та ТОВ "ПБС". Та їхні цінові пропозиції були вищими.