Франківський депутат пояснив, чому вдарив чоловіка на фестивалі


У суботу, 8 вересня, у Галичі стартував фестиваль історичної реконструкції "Галицьке лицарство".

Під час святкування депутат Івано-Франківської міськради Адріан Волгін влаштував суперечку з організаторами та вдарив одного із чоловіків, що стояв неподалік, інформує кореспондентка Бліц-Інфо з місця події. 

Як розповіла свідок події пані Світлана, після вистави Волгін з невідомим чоловіком без запрошення сіли за стіл організаторів.

"На запитання хто він і чому тут сів, він почав обурюватися. На зауваження, що він за цим столом небажаний гість, Волгін зірвався та вдарив нашого знайомого в обличчя, розбивши йому носа. Опісля просто втік", - розповіла жінка.

Слід зауважити, Адріан Волгін - майстер спорту з боксу.

Натомість сам депутат в мережі написав, що на бійку його спровокували. 

"Уявляєте, пан … почав горлопанити на всю свою базарну п’янючу глотку, шо нас не запрошували, і щоб ми звільнили місця! Саме горлопанити, інакше і не вимовити, та всією «веселкою» своєї п’яної уяви. І це на загальному, громадському заході, присвяченому 1120-річчю Галича. Ну шо, ось і отримав друг його (який поспішив на горлання) розквашеного носа, сорі, шо не вкладався в удар, а то також би раків побачив разом з зірками. На мої ввічливі (тримався як міг) прохання відійти та віч-на-віч вирішити питання – починав горлопанити ще голосніше.. Ну шо я мав робити? Загалом кажучи, звісно, покинули ми цю акцію, жалкуючи, шо пан … так і не набрався сміливості побалакати віч-на-віч. Зате поспішно поширює статтю. Ось так, а бажали «як краще». Сорі, шо без нокауту, но глядачам, я вважаю, сподобалося. Без цієї перчинки було б якось нудно", - написав Волгін.