Франківський футбольний клуб поповнився новими гравцями


У вівторок, 4 липня, матчем із тернопільською «Нивою», який відбувся в Ямниці, івано-франківська команда завершила десятиденний навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до нового футбольного сезону.

Матч закінчився перемогою франківців із рахунком -2:1. У складі переможців. забитими м’ячами відзначились Володимир Боришкевич (з пенальті) та Василь Дербах, пише Репортер.

«Усе із  запланового тренерським складом на навчально-тренувальних зборах вдалося виконати, – каже головний тренер «Прикарпаття» Володмир Ковалюк. — Крім щоденних тренувань, провели ряд контрольних матчів, за результатами яких остаточно визначилися зі складом команди. Новий сезон для нас розпочнеться вже цієї неділі, матчем у Білій Церкві з місцевим «Арсеналом- Київщина» в рамках попереднього етапу розіграшу Кубку України сезону 2016/2017».

За словами Ковалюка, команду залишили троє гравців. У воротаря Миколи Плетеницького закінчився термін оренди, а права на нього належать «Інгульцю». Не продовжили контракти із захисниками Ярославом Сем’янчуком і Дмитром Гапончуком.

Натомість «Прикарпаття» поповнили п’ять нових футболістів. Це вихованці місцевого футболу – Віктор Данищук, Віктор Яневич, Ярослав Конкольняк, Роман Кузьмин та Юрій Семенів.

До перших матчів у новому сезоні МФК «Прикарпаття» буде готуватись у Франківську. До гри в Білій Церкві команда проведе два тренування, а в п’ятницю ввечері вирушає на матч із «Арсеналом-Київщина».

Перший матч нового чемпіонату серед команд другої ліги іванофранківці зіграють вдома, на стадіоні «Рух», із волочиським «Агробізнесом», чемпіоном України серед аматорських команд. Наразі відомо, що керівництво команди звернулось до ПФЛ листом щодо призначення матчу на 14 липня замість 15-го.

Нові гравці «Прикарпаття»

Віктор Данищук – 12.08.1983 р.н. Захисник. Виступав за ФСК «Прикарпаття», «Енергетик» Буршин, «Нива» Тернопіль. Останній клуб – «Оскар» Підгір’я.

Віктор Яневич – 16.01.1985 р.н. Захисник. Виступав за «Чорногору», «Енергетик» Бурштин, «Нива» Тернопіль». Останній клуб – «Оскар» Підгір’я.

Ярослав Конкольняк — 03.03.1991 р.н. Захисник. Виступав за «Карпати» Львів (молодіжна) та кілька аматорських команд Івано-Франківської області. Останній клуб – «Гал-Вапно» Галич.

Роман Кузьмин – 19.06.1996 р.н. Півзахисник. Виступав за ужгородську «Говерлу» та кілька аматорських команд Івано-Франківської області. Останній клуб – «Карпати» Брошнів-Осада.

Юрій Семенів – 16.03.1997р.н. Воротар. Виступав за кілька команд Івано-Франківської області. Останній клуб – «Тепловик-ДЮСШ-3».