Франківський університет оголошує конкурс есе для старшокласників


У рамках святкування Дня української писемності та мови (9 листопада), університет Короля Данила оголошує всеукраїнський конкурс есе «Доведи, що українська мова є унікальною».

До участі в конкурсі запрошуються представники двох вікових категорій:

І – учні 8-9 класів закладів загальної середньої освіти;

ІІ – учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти і студенти І курсу закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації.

Учасникам необхідно підготувати есе на тему, установлену організатором Конкурсу.

Участь у конкурсі безкоштовна. Надсилаючи есе на Конкурс, учасник повинен зважати на дотримання у роботі необхідних вимог.

Журі Конкурсу визначає по 3 переможці серед учнів 8-9 класів закладів середньої освіти та по 3 переможці серед 10-11 класів закладів середньої освіти та студентів І курсу закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації.

Конкурсні роботи в оригінальному (роздрукований текст есе) та електронному варіанті приймаються до 3 листопада 2018 року включно за адресою: вул. Є. Коновальця, 35, відділ маркетингу та зв’язків з громадськістю, м. Івано-Франківськ, або надсилаються на електронну адресу inna.danyliuk@iful.edu.ua. Кращі роботи будуть розміщені на офіційній сторінці університету та опубліковані в газеті «Освітянське слово».

Контактна особа: Данилюк (Варварук) Інна Василівна, тел. 097-93-40-206; 099-090-53-87


Оголошення результатів конкурсу відбудеться 8 листопада 2018 року о 12.00 в конференц-залі Університету Короля Данила (1 поверх).

Призовий фонд становить 160 000 грн. (грошова нагорода та знижки на навчання).
Автор роботи, якій буде присуджено 1 місце, отримує грошову нагороду у розмірі 1000 грн. і сертифікат на 100% знижку на навчання в Університеті Короля Данила.

Особа, яка займе 2-е місце, отримає грошову винагороду у розмірі 500 гривень і сертифікат на 50% знижку на навчання в Університеті Короля Данила. За 3-є місце передбачена 20 % знижка на навчання в Університеті Короля Данила (20%) та цінні подарунки від партнерів Конкурсу.

Вимоги до оформлення конкурсних робіт за посиланням:

https://iful.edu.ua/10249-2/