Франківський виш став лідером міжнародної діяльності


Нещодавно у Києві відбулася головна подія освітньої галузі України – VIII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та V Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

У роботі виставки взяли участь 750 учасників із 25-ти регіонів України, Польщі, США, Канади, Латвії, Словаччини та ін. На заході також був представлений і Прикарпатський національний університет, пише прес-служба ПНУ

У рамках виставки проходили конкурси «Лідер вищої освіти», «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» та ін. Тематична програма супроводжувалася презентаційними матеріалами, панельною дискусією, на якій були присутні представники провідних вищих навчальних закладів, працівники галузі освіти, громадськість. Варто зазначити, що зацікавленість учасників виставки викликала представлена нашим університетом програма «Малочисельна школа Карпатського регіону. Інноваційні підходи до функціонування та перспективи розвитку».

На VIII Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти" Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» отримав гран-прі в номінації «Лідер міжнародної діяльності» та  сертифікат «Якості наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.