Франківський забудівник представив ще один варіант забудови території міського озера


Сьгодні під час засідання робочої групи з коригуавання( внесення змін до) генерального плану м. Івано-Франківська представник компанії ВАМБУД Микола Ковальчук презентував проект забудови території біля міського озера вул. Гурика, вул. Ленкавського та вул. Південний бульвар.

На попередньому засіданні групи компанія вже презентувала проект забудови, проте питання не набрало ні голосів за, ні голосів проти, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

В попередньому варіанті ВАМБУД пропонував виділити ділянку загальною площею 6 га, площа забудови становила 3.25 га, площа озелення 2,75 га, кількість квартир - 720. Окрім цього пропонували побудову марафону, футбольного поля, тенісних кортів, дитмайданчик та скейт-парк.

Сьогодні ж Микола Ковальчук представив нову пропозицію від забудівельника, за якою площа забудови ставитиме 1,21 га,площа озеленення 4,79 га, кількість квартир - 440. Також забудівельник бере на себе зобов'язанння побудувати дитячий садок на цій території, а також дамбу навколо озера.

Варто зазначити, що на сьогодні мова не йде про дозвіл на будівнивництво. Тільки про коригування генплану. А саме, ВАМБУД пропонує територію зелених насаджень внести у проект як територію багатоквартирної житлової забудови.