Франківці скаржаться на роботу приватного транспорту, - Марцінків


Сьогодні, 4 червня, під час прямого ефіру на "Західному полюсі" Руслан Марцінків повідомив, що франківці скаржаться на роботу громадського транспорту.

За словами мера, все через заповнені сидячі місця. На кінцевих зупинках люди не можуть зайти у громадський транспорт, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Є нарікання, що люди їдуть на кладовище, на останній зупинці сідають, а вже коли заходять - не можуть сісти. Особливо часто таке в час пік. Відповідно водій просить покинути автобус",- каже мер.

Марцінків зауважив, найбільше нарікань на приватний транспорт. Тож у місті каратимуть перевізників, які не дотримуються правил перевезення соціально незахищених верств населення.

"У приватників очевидно є домовленість між собою, вони максимально пробують не пускати людей похилого віку до приватного транспорту. Ми будемо реагувати дуже жорстко та складатимемо протоколи. Так, ми також просимо старших людей не зловживати поїздками у громадському транспорті до 10:00 та після 16:00. Але приватні перевізники повинні дотримуватись рішень сесій міської ради та виконавчого комітету і брати пенсіонерів і пільговиків у транспорт",- наголосив очільник.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!