Футбольний клуб "Прикарпаття" запрошує вболівальників на свято


МФК «Прикарпаття» прийме участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України.

23 серпня, за ініціативи Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради,  з 13 до 14 години головний тренер команди Володимир Ковалюк та провідні гравці івано-франківської команди зіграють у дворовий футбол, проведуть автограф-сесію, пофотографуються та поспілкуються з усіма охочими за адресою: вул. Незалежності, 17 (площа перед  стоматологічним корпусом Національного медичного університету), йдеться на сайті міста.

А 24 серпня Івано-Франківський футбольний клуб візьме участь в урочистій ході присвяченій Дню Незалежності України. Початок о 14.00 від пам'ятника Івана Франка на однойменній площі.

Нагадаємо, що 26 серпня "Прикарпаття" зіграє матч 8 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Другої Ліги з ФК "Львів", а 20 вересня на Івано-Франківськ очікує "Велике Галицьке Дербі" в рамках розіграшу Національного Кубка. Обидва поєдинки пройдуть на МЦС "Рух" (вул. Чорновола, 128).