Голова облради Олександр Сич "поламав би руки" розробникам сайту е-декларування


Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич бідкається, що вже тижні "мордує" форму для е-декларації.

Втім, зізнається Сич, не надто успішно. А все через постійні зміни у системі. Як розповідає очільник Прикарпаття на своїй сторінці у соцмережі Facebook, сьогодні хотів перевірити вже заповнені колонки та виявилось, що знову щось пішло не так.

"Маю такий настрій, що поламав би руки тому, хто розробляв сайт е-декларування! Вже декілька тижнів не можу заповнити, бо коли повертаюся до вже напрацьованого, то кожного разу чекають якісь сюрпризи. Сьогодні хотів лишень ще раз перевірити і дещо уточнити у вже повністю заповненій декларації. Виявляється, що багато позицій є чомусь незаповненими і їх заповнення блокується. Наприклад, в адресі об'єкта декларування зникли найменування області, району та населеного пункту і їх заповнення блокується. Зате на електронну скриньку регулярно приходить попередження, що залишилося стільки-то днів до подачі декларації!", - скаржиться голова у соцмережі.

Нагадаємо,  напередодні Олександр Сич презентував книгу, присвячену роботі в постмайданному «уряді камікадзе». Під однією обкладинкою вийшли дев’ять есе та інтерв’ю різним виданням того часу.