Голова облради Олександр Сич розповів, як вже два тижні заповнює е-декларацію


Очільник прикарпатських обранців Олександр Сич поділився враженнями з приводу заповнення електронної декларації.

Каже, заповнює її вже два тижні.

"Маю враження, що туди щодня вносять зміни. От до прикладу, треба вказати свою адресу та адресу об’єкту, який ти декларуєш. Там ти автоматично клацаєш і йде перелік областей. Спочатку було «Івано-Франківська область/Івано-Франківськ». І вже окремо місто ти не обираєш. Я так і заповнив. А через пару днів відкриваю, а цей запис вже некоректний, бо треба окремо зазначати область і місто. Або, скажімо, графа «Доходи». У 2015 я певний час був у докторантурі, де виплачувалась стипендія. У переліку виду доходів стипендії не було. І, як дивно, графи «Інше» теж не було. Пізніше, вона таки з’явилась. Я вписав туди, зазначивши звідки ці доходи. А минає пару днів і вже внесли зміни і з’явилась графа «Стипендія». Тож знову треба переписувати”, - зауважує голова облради. 

За словами голови, наразі він дійшов до пункту "Нематеріальні активи".

"Оскільки маю у своєму більше десяти книжок, а також понад наукові та публіцистичні статті, то аби все записати піде не один день", - каже Сич.

Нагадаємо, Олександр Сич презентував книгу, присвячену роботі в постмайданному «уряді камікадзе». Під однією обкладинкою вийшли дев’ять есе та інтерв’ю різним виданням того часу.