Голова облради перерахував на підтримку ФМК "Прикарпаття" половину зарплатні


Очільник Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич перерахував на підтримку міського футбольного клубу Прикарпаття" половину своєї місячної зарплатні і закликав до цього інших вболівальників.

Про це Олександр Сич написав у Facebook, де франківці дискутували щодо фінансування франківської команди.

Зокрема, учасник АТО Андрій Долик написав, що на підтримку команди цьогоріч не виділили запланований 1 мільйон з обласного бюджету. Тож закликав очільників Прикарпаття не забувати про "Прикарпаття" та виділити кошти.

Натомість голова обласної ради Олександр Сич запевнив, що також вболіває за процес становлення футбольного клубу "Прикарпаття".

"Сьогодні перерахував на його рахунок половину своєї місячної платні. Закликаю до цього і всіх інших шанувальників прикарпатського футболу. А зокрема й принципових дискутантів з-під цього посту. Щодо додаткової фінансової допомоги з обласного бюджету - депутати обласної ради вирішуватимуть! А голова обласної ради не є його одноосібним розпорядником. P.S. Раджу, аби в цій справі було менше політики й дріб'язкового піару, а більше менеджерського професіоналізму", - написав свободівець, додавши фото квитанції.

Добровільний внесок - 13 тисяч гривень.

Світлина від Олександра Сича.

Нагадаємо, сьогодні о 18.00 на центральному міському стадіоні "РУХ" відбудеться матч першого туру Другої ліги "Прикарпаття" - "Агробізнес" (Волочиськ).