Голова ОДА запрошує інвестувати в нові туристичні проекти на Прикарпатті


Під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулась нарада щодо розвитку туризму в Івано-Франківській області.
Як інформує прес-служба ОДА, під час наради очільник області звернув увагу на важливості максимального використання наявного туристичного та рекреаційного потенціалу  Прикарпаття. Зокрема, йшлося про активізацію відповідної роботи у Верховинському, Долинському, Косівському, Надвірнянському та Рожнятівському районах.

«Ці райони сьогодні мають всі шанси реалізовувати туристичні проекти, котрі за кілька років можуть стати основою їх економіки. Для цього у нас є всі потрібні природні умови, активно розвивається дорожня інфраструктура, а головне – наші люди хочуть і вміють працювати у цій сфері», – розповів Олег Гончарук.

Очільник області наголосив, що облдержадміністрація готова активно допомагати потенційним інвесторам, сприяти реалізації  їхніх проектів.

«Будь-яку підтримку від влади, якої можуть потребувати підприємці для реалізації проектів  у туристичній сфері, отримають всі, хто готовий долучатися до розвитку галузі. Тож запрошуємо інвестувати в нові туристичні проекти на Прикарпатті», - зазначив Олег Гончарук.

За підсумками наради, голова облдержадміністрації доручив керівникам райдержадміністрацій розробити та подати інвестиційні пропозиції, які можуть зацікавити не тільки українських підприємців, але й потенційних закордонних інвесторів.