Голові облради Олександру Сича скаржились на порушення будівельних норм


Традиційно, у третій понеділок місяця голова обласної ради Олександр Сич провів особистий прийом громадян. За допомогою до очільника облради звернулися більше двох десятків прикарпатців.

Люди порушували питання соціальної несправедливості, різноманітні суспільні проблеми як обласного, так і державного рівнів, передає прес-служба облради. А також просили сприяння у вирішенні земельних  та житлових питань.

"Порушення будівельних норм нині актуальне питання, особливо для міст, які активно розбудовуються, зокрема і для Івано-Франківська. Люди нарікають на тонкі стіни, за якими шум від комерційної діяльності створює побутові незручності. Коли жінка півжиття збирала гроші на квартиру, а тепер не може  спокійно в ній жити через шум від виробничої діяльності, то її можна зрозуміти. Звичайно, це питання стосується повноважень відповідних державних контролюючих органів, місцевої влади тощо і ми будемо звертатися до них, аби привернути увагу до цієї проблеми," – розповів Олександр Сич.

Традиційно під час особистого прийому виборці зверталися до голови обласної ради за матеріальною допомогою на дороговартісне лікування. Окремі звернення стосувалися допомоги у працевлаштуванні рідних.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль і спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів.