Головну новорічну ялинку Верховини вкрали?


На адресу сайту міста Верховини звернувся читач, котрий розповів про те, що верховинську новорічну красуню, встановлену в самісінькому центрі міста – вкрали. Як зазначив дописувач, її зрізали в толоці одного з місцевих жителів.

“У Верховині святково “відкрили” головну ялинку району. І не розумію за що наш голова дякував лісгоспу, коли ялинку просто вкрали”, – йдеться у листі.

За словами верховинця, чоловік, посадив ялинку у себе в толоці, багато років доглядав за нею, чистив, ростив. Але одного ранку він просто не знайшов її на місці. Натомість він побачив метровий пень і ще з боку метровий слуп (напевно була задовга). Без попередження, без документів, прийшли і вкрали! Наступного дня ялинка появилася біля пошти. Чоловік обурюється, чому влада дякує злодіям за їхню злагоджену співпрацю і чому при теперішній владі (самооборона, правий сектор) злодіїв не садять, а дякують їм привселюдно.

Адміністрація сайту зазначає, що наразі достовірність даної інформації не підтверджена, однак і не спростована та звертається до відповідних органів та служб перевірити викладений матеріал та надати офіційні пояснення для публікації.

Верховина