Головний свободівець Прикарпаття заявляє про політичне переслідування щодо його однопартійців


Тиск правоохоронних органів на свободівців продовжується і після закінчення виборчої кампанії.

Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Василь Попович. Як підкреслив політик, тепер підопічних міністра Авакова цікавить інформація про офіси свободівців, наявність у них охорони, номера мобільних телефонів активістів і навіть дані про друк листівок націоналістів

Також, проінформував Василь Попович, він отримав повідомлення від голів Снятинської районної організації ВО "Свобода" Юрія Костащука та Рогатинської районної організації ВО "Свобода" Ігора Ящука про те, що їх викликають у поліцію з метою надання інформації "щодо учасників мітингу (зазначивши повні анкетні данні, та номери мобільних телефонів), які взяли участь у масових заходах біля Верховної Ради України 31.08.2015.".

За словами Поповича, він вкотре переконався, що в Україні діє новітній режим.

"Орли Авакова активно шукають свободівців у відповідному запиті від київських силовиків, який нібито пов'язують з 31 серпнем. Стоїть завдання зібрати відомості про кількість свободівців в районі, їхні адреси, номер мобільних телефонів та номери транспортних засобів, якщо такі є. Далі, чи є в оренді, чи у власності офіс, звідки його оплачують і чи є найнята охорона. І найбільше чого бояться: чи друкують у районах свободівські листівки? І якщо так, то де? Чи є в районах тренувальні табори - цитую "Закарпатської січі". Ну ось так. Такі "листи щастя" відправлено в кожен район області. Отож готуйтесь, друзі!"", -  написав на своїй сторінці у соцмережі свободівець.