Голову облради просили посприяти у створенні Нацпарку "Чорний Ліс"


Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблемами до керівника депутатського корпусу звернулося більше двох прикарпатців.

У розмові з очільником вищого самоврядного органу влади області виборці просили матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, порушували питання соціального захисту населення та виплати заробітної плати, йдеться на сайті облради.

Водночас люди акцентували на необхідності створення Національного природного парку "Чорний Ліс", просили сприяння у перевезенні  ветеранів УПА до поховань вояків, порушували майнові, земельні та житлові питання.

Разом з цим виборці наголошували на необхідності реконструкції священичої резиденції у селі Братківці Тисменицького району, яку неодноразово відвідував Митрополит Андрей Шептицький та створення на базі цієї резиденції тематичного музею. 

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.