Голову ОСББ "Китайська стіна" звинуватили у розкраданні та відмиванні коштів


Один з мешканців найбільшого франківського ОСББ "Китайська стіна" написав заяву в поліцію на голову об'єднання.

Про це голова ОСББ Оксана Іванюк повідомила у соцмережі Facebook, інформує Бліц-Інфо.

"До мене звернулися з Управління захисту економіки Національної Поліції України в Івано-Франківській області. У зв’язку з заявою одного з співвласників, а саме п. Музики І. М., у якій він мене звинувачує в обкраданні та відмиванні коштів ОСББ. Я повинна з’явитися на вул. Лепкого 28 та підготувати всі документи, які пов’язані з діяльністю та рухом коштів ОСББ", - розповіла жінка.

Втім, за словами Оксани Іванюк, сьогодні зустріч в УЗЕ не відбулася, адже їх працівник у відрядженні. Тож її попросили прийти у четвер.

В коментарях до допису мешканці пишуть, що чоловік, який написав заяву вже не вперше на когось скаржиться і має погані стосунки з багатьма сусідами.

"Думаю, що заява в поліцію, це свого роду шантаж, щоб хтось за нього домовився з сусідами. В першу чергу з сусідом зверху по газовому стояку та його небажання спільно платити кошти на реконструкцію спільної частини стояка", - написав Андрій Островський.

Водночас інша меншканка будинку зауважила, що голова не одноосібно вирішує питання щодо грошей, а є ревізійна комісія.

"Виходить, що вони теж допомагали або закривали очі на порушення у використанні грошей.Скількох людей цей чоловік таким чином обізвав злодіями, не розібравшись і не бачачи паперів",- обурилася Галя Хемій.