Гончарук порадив комісарам, що не виконують мобілізаційний план шукати нову роботу


Сьогодні очільник Прикарпаття Олег Гончарук провів нараду, присвячену мобілізації і демобілізації на території нашої області.

Засідання розпочалося з представлення новопризначеного військового комісара Івано-Франківського області Володимира Ярощука, інфомує кореспондент Бліц-Інфо

Раніше Ярощук виконував обов'язки з приставкою "т.о". А до того керував у Надвірнянсько-Богородчанському військоматі.

Як зауважив Олег Гончарук, цього разу Прикарпаття має на 100% виконати мобілізацію. Адже минулі рази область показала далеко не найкращий результат.

"В області немає жодного району чи міста, яке б сповна виконало своє завдання. Цього разу так не буде! Не здатний належним чином виконати мобілізаційний план – будеш звільнений із посади! Це повинні розуміти всі. Тут не пройдуть відмовки про велику кількість роботи, нестачу часу чи низьку заробітну плату. Бо ви сидите у районах, а я за вас "віддуваюся" в Києві” – наголосив голова ОДА.

Як доповіли під час наради, станом на сьогодні четверта хвиля мобілізації в області виконана на 70%. Найгірший показник - у Тисменицько – Тлумацькому ОРВК - всього 48% та Галицько – Рогатинському ОДРВК - 52%.