Група польських журналістів відвідує Прикарпаття


29-31 березня в області перебуває група польських журналістів Асоціації «Глобтротер». Метою візиту є ознайомлення із рекреаційними можливостями Івано-Франківщини, умовами безпечного відпочинку польських туристів на території України.

У зустрічі, що відбулася за ініціативою польських партнерів-організаторів  29 березня в готелі «Надія», взяли участь Наталія Гасюк - директор департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації, Оксана Шийчук - начальник відділу міжнародних зв'язків виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, представники засобів масової інформації області. Учасники обговорили туристичні можливості Прикарпаття, гості поділилися враженнями про відпочинок в Україні.

Упродовж двох днів журналісти відвідають м. Коломию, Косівщину,
м. Яремче і Богородчанщину. Відзняті ними сюжети будуть використані для промоції туристичного потенціалу Івано-Франківщини в інших країнах. Проект створено представниками Асоціації «Глобтротер» та польськими фірмами, які займаються організацією турів до Прикарпаття.