Хворому сину священика до кінця тижня потрібно зібрати ще 2000 євро на лікування


Іван Кузь з Галича - інвалід ІІ-ої групи. Хлопчик вже сім років живе з діагнозом "Неспецифічний виразковий коліт, тотальний".

"Кожного дня біль, постійні втрати крові, анемія, постійна втома, кожен день проходить за графіком приймання ліків",- так у мережі пише батько парубка Іван Кузь.

За ці роки сім'я вже звикла до парової їжі без смаку, а їхній син забув, які на смак свіжі фрукти - причина цьому - постійна дієта. Минулі три роки Іван проходив лікування у Німеччині, у місті Кіль в університетській клініці UKSH.

Батько радіє, адже лікування дає позитивні результати.

"За допомогою цього лікування досягли ремісій, короткострокових, але це вже досягнення. Син перестав різко втрачати вагу. Але лікування у Німеччині дороговартісне: на оплату клініки, на медикаменти, на спеціальні замінники харчування. За рік потрібно оплачувати понад 25000 євро. Для нашої багатодітної сім'ї - це захмарна сума. Тому ми змушені звертатися за допомогою до небайдужих людей",- пише чоловік на своїй сторінці.

Незабаром сім'я Кузь мусить знову їхати в клініку та оплатити рахунок на 9000 євро. Не вистачає ще 2000 євро. Кожна гривня допомоги - є великою підтримкою для Іванка у боротьбі з хворобою! 

Для допомоги: 

ПриватБанк: 4731 2171 1239 9298 Кузь Іван Михайлович.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!