Хвилясті губи, нігті з волоссям: 5 б'юті-трендів, що виглядають так само дивно, як звучать


Помаранчевим волоссям, фіолетовими губами та неголеними частинами тіла уже важко когось здивувати, тому б'юті-блогери та фешн-порадники вигадують чимраз цікавіші способи проявити себе.

"Зачіска" для нігтів

Корейська модниця Даін Юн називає себе "художницею візуальних ілюзій" та багато експериментує зі своєю зовнішністю, пиши УП. Життя.

Instagram-акаунт дівчини має більше 204 тисяч підписників, яким цього разу дівчина пропонує не просто розмальовувати нігті милими личками, а й додавати до них волосся – образ має бути повним.

Безмежні брови

Модель із Греції Софія Хаджіпантелі започаткувала у своєму блозі в Instagram флешмоб #UnibrowMovement.

Своїм прикладом дівчина показує, що не варто мучитися, висмикуючи "зайві" волосини брів – треба прийняти свою природу. Навіть якщо вона хоче, щоб у дівчини була одна брова замість звичних двох.

"Я думаю, що моє обличчя виглядає краще, коли брови суцільні. Хтось зі мною не погодиться – і це дуже круто. Ніхто не засуджує жінок за те, що вони роблять макіяж, фарбують волосся, "коригують" певні частини сого тіла, тож не варто ганьбити того, хто вирішив обрати собі такий образ", – розповідає Софія.

Вона часто фотографується в амплуа мексиканської художниці Фріди Кало, розповідаючи, що вважає мисткиню своїм кумиром.

Брови-хвилі та "потоки" губ

Трохи оригінальнішими за Софію виявилися кілька б'юті-блогерок Instagram'у, які запропонували модницям не дотримуватися рівної форми брів, а робити їх хвилястими.

Особливо на цю ідею пристали дівчата, які роблять татуаж, а не коригують власні брови. А коли їм забракло креативу, блогерки почали робити і губи-хвилі.

Фото boredpanda.com
Фото boredpanda.com
Фото boredpanda.com

"Жива борода"

Чоловіки експериментують зі своєю зовнішність не менше, ніж жінки. Особливо коли йдеться про дуже модний тепер елемент чоловічого образу – вуса й бороду.

Із них роблять дивні маски, заплітають коси та скрипічні ключі. Бороди буквально оживають на обличчях їхніх власників.

Фото boredpanda.com
Фото boredpanda.com
Фото boredpanda.com

Педикюр для пухнастиків

Любительки домашніх тварин, особливо котів, нещодавно започаткували ще один б'юті-тренд. Вони не просто роблять манікюр собі, а й розфарбовують кігтики своїм пухнастим друзям.

Більше того, візерунки й кольори власника і тваринки обов'язково мають бути однаковими. Інакше – зовсім не б'юті-тренд.

Не зрозуміло поки, чи фарбують кігті винятково кішкам, чи котів також залучають до нової тенденції. Однак зоозахисники уже б'ють на сполох, що такі забавки є зовсім неприродніми для пухнастих і можуть викликати у них проблеми зі здоров'ям.