І дороги, і тротуари – в місті комплексно ремонтують двори


Заасфальтувати 10 дворів за вересень. Такими планами поділився міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час чергового огляду ремонтних робіт

На вул. Вовчинецькій, 196 саме розпочалось асфальтування міжбудинкового проїзду. Тут дорогу попередньо покрили шаром грубозернистого асфальту, після того укладуть 4-сантиметровий верхній шар.

«Ні для кого не секрет, що в місті ще багато дворів потребують ремонту. Це і тротуари, і асфальтування. До робіт на прибудинкових територіях намагаємось підходити комплексно, при цьому одночасно охопити кілька суміжних чи сусідніх дворів. Поряд тривають роботи у дворі на вул. Вовчинецькій, 186, 200, на вул. Симоненка, 2,4,6, нещодавно замінили дворову каналізацію на вул. Вовчинецькій, 198 а,б», - розповів Руслан Марцінків.

Тротуари у цьому дворі відремонтували раніше, тому головною проблемою залишався проїзд. Мешканці скаржаться, що нормальної дороги не мали вже кілька десятків років, тому тішаться, що нарешті ремонтують дорогу й тут. Проїзд досить популярний, адже веде до поліклініки №4 та дитсадка «Кристалик». Тому часто дорогою користуються не тільки мешканці двору, але й сусіди з мікрорайону. Якщо погода не завадить, роботи на об’єкті закінчать за тиждень.

Паралельно комунальники асфальтують двори в інших мікрорайонах міста. Цього року, приміром, планують замінити дорожнє покриття на вул. Вовчинецькій, 172, 174, 176, Карпатській, 2,4,6, 8, Мазепи, 167 корпус 4,5, Бандери, 4,6, Чорновола, 143, Хоткевича, 69, 71,73, 75 та інших.