«Інтер» розкаже про успіхи франківської спортсменки на Олімпійських іграх


9 лютого в південнокорейському місті Пхьончхан відкрилися Зимові Олімпійські ігри-2018.

Україну на найбільших міжнародних змаганнях представлятиме в тому числі і франківчанка Тетяна Петрова, спортсменка з фрістайлу.

«Для нас Олімпійські ігри - одна з найважливіших подій року, тому висвітлювати її будемо максимально широко, - коментує спеціальний кореспондент програми «Ранок з Інтером» Андрій Чернишков. - Щодня в ранковому ефірі «Інтера» - ексклюзивні матеріали про те, що цікавого відбувається на зимовій Олімпіаді. І, звичайно, ми стежитимемо за успіхами української збірної, особливо - за командою з біатлону. У цьому виді спорту у нас найбільше шансів отримати медалі».

20 днів знімальна група програми «Ранок з Інтером» проведе в Південній Кореї, щоб розповісти телеглядачам про те, що відбувається на змаганнях, і показати олімпійські «залаштунки» - те, чого не «бачать» камери на стадіонах.

«Ми оселилися неподалік арени, де відбудеться церемонія відкриття, в десяти хвилинах їзди від біатлонного стадіону і поруч з олімпійським селищем, де проживають спортсмени, - каже Андрій Чернишков. - У цих місцях вирує олімпійське життя. Але розповідати плануємо не тільки про спортивні результати, а й про все, що відбувається навколо Ігор. Наприклад, познайомимо глядачів «Інтера» з Південною Кореєю, адже це дуже незвичайна країна. Олімпіада проходить в одному місті - Пхьончхані. А ми відвідаємо інші великі міста - Сеул, Пусан, Інчхон, Тегу. Ми хочемо побувати на змаганнях з усіх 15-ти зимових видів спорту. Показати їх особливості, емоції вболівальників, адже в кожному спорті - своя унікальна група підтримки. Обіцяємо: буде цікаво!»

Не пропустіть «Олімпійський ранок» на «Інтері»! Ексклюзивні сюжети про Зимові Олімпійські ігри – щодня у будні в програмі «Ранок з Інтером».