Ірина Ковальчук: "Бордельність і хабарі в Івано-Франківську вже дістали"


Так прокоментувала голова правління Асоціації "Галицький інноваційний кластер" Ірина Ковальчук ситуацію в суспільно-економічному житті Прикарпаття.

"Я понад рік тому приїхала в Івано-Франківськ з Дніпропетровська, - сказала Ірина Олександрівна, - мені душа болить через те, що я можу на пальцях перелічити ті районні ради, які дійсно вболівають за громаду району. Конкретний випадок - санаторій Черче і Рогатинська районна рада, які відмовилися від співпраці із поляками і від нашої пропозиції зробити із Черче провідний заклад медичного туризму. Або інвестиції Рогатинському району не потрібні, або ми чогось не "запропонували" - зазначила вона, пише Бріз.

Мені подобається Івано-Франківськ і я дуже хочу, щоб викоренилось оте кумівство, яке процвітає на кожному кроці. Я хочу, щоб Франківськ "запрацював" по-іншому. І роблю для цього все, що від мене залежить, бо "бордельність і хабарі" мене вже дістали".

На думку І.Ковальчук, потрібно, щоб івано-франківська влада взяла приклад із поляків: " Чому я можу написати листа Коморовському і отримати відповідь протягом тижня, але вже півроку не можу ніяк зустрітися з Вишиванюком (голова ІФ ОДА - ред.), а всі листи, як і пропозиції- проекти нашого Кластеру - без відповіді?"