Івано-Франківщина отримала нового прокурора


Наказом Генерального прокурора України на посаду прокурора Івано-Франківської області призначено Хряпу Олега Васильовича.

Сьогодні, Генеральний прокурор України представив колективу центрального апарату Генеральної прокуратури новопризначеного прокурора області, зазначивши про досвідченість Олега Васильовича. 

Про це кореспондентові "Бліц-Інфо" повідомили в прес-службі Прокуратури в Івано-Франківській області.

В органах прокуратури Хряпа Олег Васильович працює більше 10 років. За час роботи обіймав різні посади у центральному апараті Генеральної прокуратури, зокрема, в таких управліннях, як Головне управління організаційного та правового забезпечення, Головне слідче управління, Головне управління нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства. 

Також обіймав посаду заступника прокурора Вінницької області. 

Генеральний прокурор Віктор Пшонка побажав новопризначеному прокурору області професійних успіхів, наполегливості і сумлінності в роботі. 

Нагадаємо, колишнього прокурора Івано-Франківької області підвищили в посаді. З недавніх пір він очолює все слідство прокуратури  України, адже його призначено на посаду начальника Головного слідчого управління ГПУ.