Івано-Франківськ квестовий


Дослідити місто. Івано-франківські студенти змагалися за перемогу в туристичному квесті. 6 команд, опираючись на знання з історії Івано-Франківська, шукали в місті приховані символи.

Естафету та напрями пошуку задавали бувалі квестери на 9-ти історичних локаціях міста, пише ВЕЖА.

Першокурсник Олександр Федишин до квесту готувався грунтовно. Розповідає, читав відповідну літературу, слухав настанови старшокурсників. Зараз дізнався чимало цікавого.

Більшість учасників квесту – студенти місцевого Інституту туризму. Нині тут навчається близько тисячі студентів. У ректораті стверджують, акцентують в навчанні не лише на знаннях.

Квест “Туритичні принади Івано-Франківська” відбувся в місті вже вдруге. Від попереднього нинішній захід відрізнявся масовістю, кажуть організатори. У такий спосіб в Івано-Франківську популяризують туризм. Стартував квест, як і більшість екскурсій, від найбагатшої історичної пам”ятки Івано-Франківська – міської Ратуші.

Вже традиційно найспритніші команди отримали від міської влади тематичні подарунки. Квест “Туристичні принади Івано-Франківська” відбувся в рамках святкування Міжнародного дня туризму.