Івано-франківська "Говерла" у товариському поєдинку перемагає "Волиньбаскет"


У рамках підготовки до третього кола регулярного чемпіонату Суперліги івано-франківська «Говерла» на рідному паркеті провела товариський матч проти представника Вищої ліги України – БК «Волиньбаскет-WOG-Університет» (Луцьк).

Гра відбулася в суботу, 24 січня, в манежі Коледжу фізичного виховання. Зважаючи на товариський характер поєдинку, головний тренер «ведмедів» Євген Мурзін дав відпочинок одразу чотирьом провідним гравцям – Меккі МакНайту, Рікардо Гленну, Владиславу Подоляну і Сергію Алфьорову, інформує Галичина спортивна.

Натомість у складі «Говерли» з’явився молодий форвард Віталій Вінтоняк, який розпочинав нинішній сезон у прикарпатському клубі, а згодом перейшов у… «Волиньбаскет». У складі луцької команди Вінтоняк провів 12 поєдинків у Вищій лізі, будучи одним із лідерів команди – 16 очок, 10 підбирань і 2 передачі в середньому за матч. Чи продовжить свої виступи Віталій у складі «Говерли» – наразі невідомо.

Щодо самого товариського матчу «Говерли» і «Волиньбаскета», то іванофранківці здобули переконливу перемогу з понад 20-очковою перевагою. Натомість свій наступний офіційний поєдинок у рамках чемпіонату Суперліги «говерляни» проведуть 7 лютого. У цей день до Івано-Франківська завітає «Дніпро-Азот» (Дніпродзержинськ).