Івано-франківська влада виділила 4 мільйони на ремонт міжбудинкових територій


Депутат міської ради Ігор Росипайло звернувся із запитом до міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса з проханням вирішити проблему капітального ремонту міжбудинкових проїздів

Згідно з затвердженим бюджетом міста на 2013 було передбачено більше 4 млн. гривень на капітальний ремонт міжбудинкових проїздів. Було заплановано відремонтувати 25 об’єктів.

«Зрозуміло, що сьогодні не проста ситуація складається в стосунках міста та казначейства. Але хочу зауважити, що питання капремонту міжбудинкових проїздів, - це проблема, яка виникла не сьогодні. Ситуація із затягуванням часу в даному питанні тягнеться протягом року (це не тільки відсутність фінансування, але й зволікання із затвердженням титульних списків та відповідно із підписанням угод по виконанню робіт), - йдеться у запиті. – Складається враження, що відповідні служби виконавчого комітету отримали завдання знайти шляхи, щоб капітальний ремонт між будинкових проїздів сьогодні не відбувся. Хочу зауважити, що деякі двори та відповідно заїзди до них знаходться у жахливому стані (зокрема, плачевна ситуація по вул. Симоненка, 11), може прийти час, що не буде що ремонтувати».