"Івано-Франківськгаз" подарував чемним клієнтам сигналізатори загазованості


ПАТ «Івано-Франківськгаз» розіграв серед власників димохідних газових приладів сигналізатори загазованості.

Подарунки від газорозподільної компанії отримали 10 дисциплінованих споживачів. Переможців визначали  за допомогою програми генератора випадкових чисел.

Умови розіграшу були прості: наявність зареєстрованих димохідних газових приладів, передавання показань лічильника з 1 по 5 число через дистанційні сервіси та своєчасна оплата за спожитий газ.

«Участь у розіграші приймали споживачі, які протягом останніх чотирьох місяців вчасно передавали показання лічильника зручним для себе дистанційним способом. Це  Особистий кабінет, SMS-повідомлення на номер 7104, IVR, Контакт-центр чи мобільний додаток 104 Mobile. Загалом участь у  конкурсі прийняли майже 10 тисяч споживачів”, – каже Еллеонора Близнюк, начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Івано-Франківськгаз»

Сигналізатори загазованості, в якості подарунків, вибрані не випадково, кажуть газовики.  Адже мета розіграшу - привернути увагу споживачів до безпечного використання газових приладів в побуті. Адже від дотримання елементарних правил залежить життя і здоров’я людей.

 «Димохідні прилади  під час роботи для згорання газу використовують кімнатне повітря, а продукти згорання виводяться  в димоходи. При несправних димоходах та вентканалах шкідливі продукти горіння замість того, щоб виводитися назовні, накопичуються в приміщенні. І як наслідок – отруєння чадним газом. Якщо ж встановлений сигналізатор загазованості, то при наявності мікро концентрації газу  в приміщенні він подаватиме звуко-світловий  сигнал. І споживач буде попереджений про небезпеку», – розповідає головний інженер ПАТ «Івано-Франківськгаз» Андрій Витрикуш. 

В  газорозподільній компанії кажуть, розіграш подарунків серед  своїх  клієнтів проводитимуть і на далі.  Адже у такий спосіб не лише нагадують правила безпечного використання газу у побуті, а й дякують споживачам за довгі роки співпраці.