Івано-франківські байкери закрили мотосезон


Ревінням десятків потужних моторів озвався минулої суботи Вічевий майдан обласного центру Прикарпаття.

Цього дня головну площу Івано-Франківська окупували близько сотні кремезних, одягнених у байкарські зі значками і нашивками куртки, бандами та суворі мотоциклетні шоломи чоловіків (хоча були поміж ними і тендендітні дівчата у байкерських "прикидах") на розмальованих черепами та обвішаних прапорами мотоциклах, повідомляє БРІЗ.

В такий спосіб байкери-учасники івано-франківської мотоспільноти «Вайлд-байкер» закінчили цьогорічний байкарський сезон.

Яскраве мотошоу привернуло широку увагу івано-франківців, які жваво фотографувались біля крутих байків та їх суворих господарів, розпитували мотоциклістів про технічні характеристики їхніх «залізних коней» тощо. При цьому справжнім хітом дійства став величезний триколісний байк з двома пасажирськими сидіннями на кормі – предмет постійної уваги бажаючих покататись на великій екзотичній мотомашині чи сфотографуватись на її фоні.

На завершення ж шоу хлопці з «Вайлд-байкера» вишикувались у колони і з ревінням моторів і гудінням клаксонів урочисто покинули Вічевий майдан, щоб востаннє цього року здійснити мотомарш вулицями рідного міста і надалі зачохлити свої байки до весни…