Івано-Франківський авторинок – найбільший в Західній Україні - впорядкують до 1 серпня


Івано-франківський авторинок, що знаходиться на території села Угринів, називають одним із найбільших у Західному регіоні.

На вихідних сюди прицінитись чи придбати автівку з’їжджаються мешканці не тільки Прикарпаття, а й інших областей. Незважаючи на таку популярність, територія автобазару виглядає доволі хаотичною та недоглянутою.

У травні на незадовільний стан ринку звернуло увагу і керівництво Івано-Франківської облдержадміністрації. Голові Тисменицької райдержадміністрації Івану Росіцькому, доручили вивчити та вирішити проблему.

Після виїзду на місце події та виявлення порушень, власника зобов’язали до 1 серпня цього року впорядкуватиавторинок до відповідних санітарних та інших умов ведення торгівельної діяльності.

А забезпечити відведення майданчиків для паркування автотранспорту з дотриманням правил паркування зобов’язали до 1 січня 2014 року.

«Власникам авторинку - ТзОВ «Карбон» - і раніше робили зауваження щодо приведення території відповідно до санітарних норм. Та це не давало результату. Цього разу їм дано конкретні завдання та виставлено дати. Незважаючи на великий обсяг роботи, часу достатньо. А виконання всіх приписів обов’язково перевірить виїзна комісія», - повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» у прес-службі Тисменицької РДА.