Івано-франківський футбольний клуб повернув собі історичну назву


21 червня в Києві завершилася конференція Професіональної Футбольної Ліги України.

По-перше і мабуть найголовніше для вболівальників, одноголосним рішенням конференції було прийнято рішення про повернення історичної назви "Прикарпаття". Відтепер саме під такою назвою і без жодних доповнень команда виступатиме у Всеукраїнських змаганнях, йдеться на сайті клубу

По-друге визначено формат проведення чемпіонату України серед команд Другої Ліги сезону 2017/18 років. Команди будуть поділені на два дивізіона і проведут три кола. Івано-Франківський клуб зіграє в північно-західному дивізіоні, де його суперниками будуть Буковина, Скала, ФК Тернополь, Нива-В, Арсенал-Київщина, Агробізнес, Полісся, ФК Львів, Нива Т, Поділля та Черкаський Дніпро-2. За підсумками сезону до Першої Ліги потраплять дві кращі команди дивізіону. 

По-третє свої заслужені нагороди нарешті отримав найкращий бомбардир та гравець Другої Ліги сезону 2016/17 років нападник "Прикарпаття" Ігор Худобяк.

І, як ми вже повідомляли раніше, ПФЛ назвала лауреатів серед прес-служб за підсумками мнулого сезону. Івано-франківський клуб отримав спеціальну відзнаку «Прогрес року».