Івано-Франківський міський суд залишив під вартою чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх


У п’яницю, 27 березня, 2015 року до Івано-Франківського міського суду було доставлено раніше неодноразово судимого мешканця Коломийського району, 1978 року народження, якого обґрунтовано підозрюють у вчинені злочинів передбачених ч. 2 ст. 146 та ч. 3 ст. 153 КК України.

Судом було встановлено, що підозрюваний, який ніде не працює і веде бродяжницький спосіб життя, шляхом обману заманив до себе додому неповнолітнього мешканця одного із приміських сіл Івано-Франківська. Там він протягом десяти днів його насильницьки утримував, неодноразово вступавши із потерпілим у статеві зносини неприроднім шляхом, інфомує прес-служба суду.

В судовому засіданні сторона обвинувачення просила для затриманого міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, адже йому загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Проти цього не заперечували ні підозрюваний, ні його захисник.

Дослідивши всі обставини справи, суд ухвалив застосувати на період слідства щодо підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру грошової застави.

Нагадаємо, як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо, на початку тижня на Прикарпатті затримали педофіла, який вчинив наругу над 12-річним хлопчиком. Його підозрюють у зґвалтуванні ще двох хлопчиків