Іванофранківці хочуть позбутись "родиних підрядів" у чиновницьких кріслах


Вже місяць франківці пишуть петиції до влади міста, намагаючись у такий спосіб вирішити на їхню думку "болючі" питання Івано-Франківська.

Так нещодавно на сайті звернень до влади зареєстрували петицію про "Передачу підбору персоналу у міській владі на зовнішній аутсорсинг", інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Усім відомо що у нас в країні та в місті , в усіх структурах процвітає "кумовство" та "родинні підряди". Ніхто ніколи не бачив відкритих вакансій владних структур на ресурсах з пошуку роботи, цей процес закритий від громадсткості. Тому пропоную функцію підбору персоналу в міській раді та комунальних підприємствах передати на зовнішні, професійні, всеукраїнські агенства по підбору персоналу (нівякому разі не на франківські кадрові агенства). Та провести відкриті конкурси на всі керівні посади у департаментах міської ради та комунальних підприємствах", - зазначає автор петиції Тарас Г.

Для того, щоб влада розглянула та прийняла рішення по цьому питанню петиція повинна зібрати до 5 березня наступного року 250 підписів.