Іванофранківці обривають “гарячу лінію” міськвиконкому


За перше півріччя до служби оперативного реагування “1580” надійшло понад 3 тисячі дзвінків від неводололених мешканців. А це в два рази більше прийнятих заявок, ніж за аналогічний період минулого року.

 Зміст скарг в основному стосується побутових питань. А ще у сфери житлово – комунального господартва та якості налання послуг в громадських установах. Звернутися до чиновників з тією чи іншою проблемою можна як особисто, так і дистанційно. В електроному режимі чи зателефонувавши на “гарячу лінію”, пише ТРК Вежа.

Нині людей турбують питання пов’язані з наданням субсидій, зауважують в профільному управлінні. Ця процедура практично щоквартально проходить певні зміни. Тому люди потребують додаткових роз’яснень. В час значного підвищення тарифів кожен домовласник намагається отримати комунальні пільги. Задля цього навіть вдаються до хитрощів, зазначають в мерії.

Всі звернення мешканців міста фахівці міськвиконкому направляють до профільні структур для подальшого їх вирішення. Проте деякі галузеві установи задавнюють розгляд заявок. Серез боржників Департамент архітектури і містобудування, Деператамент культури та комунальний Департамент.