Іванофранківці просять владу запровадити нічні маршрутки


Ще одна петиція до влади Івано-Франківська зібрала потрібну кількість голосів.

Всього за вісімнадцять днів петицію "Про рух транспорту в нічний час" підписали 251 мешканець Івано-Франківська, інформує кореспондент Бліц-Інфо

"Продовжити роботу декількох тролейбусів на популярних маршрутах у нічний час. Багато людей працюють до пізна і з роботи доводиться добиратись на таксі, а декому це не покишені і люди змушені в ночі пішки йти через пів міста додому. В деяких містах рух громадського транспорту у ночі вже успішно практикується. Продовжити роботу декількох тролейбусів на популярних маршрутах у нічний час. Багато людей працюють до пізна і з роботи доводиться добиратись на таксі, а декому це не покишені і люди змушені в ночі пішки йти через пів міста додому. В деяких містах рух громадського транспорту у ночі вже успішно практикується", - зазначає автор петиції Ілля Л.

Тож тепер міська влада повинна розглянути петицію та надати відповідь.

До слова, питання про роботу громадського транспорту у темну пору доби піднімали ще напередодні запровадження квитків та підняття вартості проїзду до 4 грн. Та тоді перевізники заявили, що це неможливо через "неадекватів".

Нагадаємо,  це вже п’ята петиція, яка зібрала необхідну кількість підписів. Раніше, франківці підтримали петиції про необхідність облаштування зеленої зони на місці ринку на Тринітарській площі, про зниження вартості проїзду до 3 гривень, про впорядкування вивісок у центральній частині міста та історичних будівлях, а також петиція про встановлення паркоматів.

До теми: Франківські перевізники бояться п`яниць та гульвісів